HTML

I Will Survive

Szakítás. Mindenki átélte már, de minden esetben ugyanolyan nehéz feladat elé állít minket. Íme egy citrom, csinálj belőle limonádét!

Friss topikok

Linkblog

A szakítás előnyei

2008.06.15. 11:20 leftalone

Csak nem bír magával a lelkem mélyén lakozó örök optimista. Lássuk, milyen előnyökkel jár egy szakítás. Ha másra nem, hát arra jó lesz, hogy egy-két olvasót az örök vadászmezőkre küldjek, mikor egyszerre próbál meg sírni és nevetni, de ezt már nem bírja oxigénnel.

1. Szakítás update - a leghatékonyabb fogyókúra  Egy velős szakításon átesett ember jó esetben is min.  a testsúlya 5%-ától szabadul meg röpke pár nap alatt. Ez jó hír a túlsúlyosoknak. A nem túlsúlyosoknak is jó hír, mert egy újabb lehetőséget ad, már auschwitzi témákat feldolgozó filmekbe is lehet menni statisztálni. (Én jelenkezni fogok, hölgyek jobban fogják talán így érteni: 18,5-ös BMI-ről pár nap alatt a megtisztelő 17-esre ugrottam le, nagyszerű 3D-s anatómiai modell vagyok az emberi test csontszerkezetét illetően :))

2. Eltörpülnek az egyéb gondok - munkahelyi stressz, vizsgára készülés? A jelenlegi apatikus állapotban semmi se képes kihozni a sodrunkból. Irigylésre méltóan egy sziú indián nyugalmával és egy halálsoron ítéletre váró apátiájával tudunk a dolgok felé fordulni.

3. Nem ráznak meg a hírek - kettősgyilkosság Bivalybasznádon? Kit érdekel? Nyalon tovább a saját sebeim. (Biztos egy gaz hím volt az áldozat, talán elhagyott valakit, úgy kell neki :))

4. Őszintén tudunk a szakítós vicceken nevetni - Russell Peters nagyon jól megfogalmazta, hogy a férfiak mennyire félnek szakítani és inkább előidéznek egy olyan helyzetet, hogy a nő mondja ki. Bármennyire is nem tetszik, nekem potyogtak a könnyeim, amikor néztem :)

 

(0:56-tól :))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iwillsurvive.blog.hu/api/trackback/id/tr33521123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása